Made in Partium a Botanikus Kert Artiquariumában

A Partiumi Keresztény Egyetem Grafika szakunk 20 éves jubileumának alkalmából és a Soproni Egyetemmel való együttműködés jegyében idén a Botanikus Kert Artiquarium összművészeti kiállítóterébe is ellátogatott a Made in Partium kiállításunk.

A néhány éve futó, és több helyszínen bemutatott tárlat szelektált anyagát képezik kiadványok, képregények, könyvek, tipó-munkák, társasjátékok, képregénytrailer, videókollázsok és animációk, melyeken keresztül a látogatók betekintést nyerhetnek a PKE Grafika BA és Vizuális kommunikáció MA szakok jelenlegi és már végzett hallgatóinak alkotói tevékenységébe.
Kiállító hallgatók:
Asztalos-Balásy Paula
Bartha Orsolya
Benedek Orsolya
Bőti Tamás-Márk
Dóczi Antónia
Fazakas Eszter
Imreh Aliz
Király Kata
Korondi Kincső Kamilla
László Ildikó
Oros Krisztina
Petrucz Ágnes
Pintér-Koroknai Viktória
Román Krisztina
Sárkány Salomé
Szabó Csilla-Fruzsina
Székely Anita
Takács-Üveges Christofer
Pintér-Koroknai Viktória, Sipos Bence, Várhelyi Vivien

A Soproni Egyetemmel való kollaborációban részt vett még Dóczi Antónia, Imreh Aliz, Pintér-Koroknai Viktória PKE-s grafikus hallgatók és Gagyi Judit Eszter oktató a Festő köz műhelyen, melynek célja, hogy „különböző tudomány és művészeti területek képviselői együttműködjenek a soproni Festő-köz és Ikva part holisztikus szemléletű revitalizációjában. Emellett a Soproni Egyetem és a Partiumi Keresztény Egyetem hallgatói és oktatói közötti együttműködést ösztönzi, hogy az univerzitás szellemiségében megszerzett tudást gyakorlati alkalmazásra használják. A workshop ökológiai és globális elvekre épít, az alkotói ön(tudat) fejlődését és az egyetemes magyar kultúra közös építését tűzi ki célul.”

Copy of 0 3 of 8 Copy of 0 4 of 8 Copy of 0 5 of 8 Copy of 0 8 of 8 Copy of Dsc01464Copy of Dsc01466Copy of Dsc01469Copy of Dsc01471Copy of Dsc01478Copy of Dsc01486Copy of Dsc01488Copy of Dsc01494Copy of Dsc01508Copy of Dsc01511

forrás: mt.partium.ro