Prezentare generală

 

Programul de studiu masteral COMUNICARE VIZUALĂ este a doua etapă a pregătirii universitare în domeniul artelor vizuale oferite de universitatea noastră, continuând formarea profesională inițiată prin programul de studiu de licență Arte plastice (Grafică).

În cadrul programului de studiu de masterat, studentul se poate dezvolta în continuare în specializarea aleasă, poate aprofunda aplicarea teoriei și practicii profesiei și poate începe munca independentă de cercetare cu ajutorul mentorului ales. Acest aspect al pregătirii este esențial nu numai pentru activitatea viitorului angajat în domeniul graficii aplicate, ci și pentru artistul care dorește să devină țină pasul cu arta contemporană.

În timpul formării de doi ani, se pot urma două parcursuri opționale:

 

  • fotografia publicitară
  • animația

 

În plus, se pot studia la un nivel superior disciplinele pe care studenții și le-au însușit în cursul ciclului de licență, precum grafica de carte, grafica video, logo-ul și designul imaginii, tehnicile grafice, etc.

În toate domeniile societății, comunicarea reușită este o condiție prealabilă a succesului, iar cunoștințele privind comunicarea vizuală studenții noștri le pot învăța de la maeștri profesori cu înaltă calificare.

 Informații suplimentare: 0040-259-418252, interior 104

 

vizualis kommunikacio mesteri